top of page
Rechercher
  • Photo du rédacteurOlivier Clamaron

Ik deel graag een hoopvolle astrologische voorspelling voor volgend jaar

Dernière mise à jour : 13 août 2022

hallo ik hoop dat het goed met je gaat.

Excuseer deze automatische vertaling.

Mijn naam is Olivier Clamaron in Parijs.


Ik spreek heel weinig Nederlands, maar vandaag heb ik een zeer positieve en hoopvolle astrologische boodschap die ik graag deel uit solidariteit met onze Vlaamse en Nederlandse vrienden die het momenteel moeilijk hebben.


Het is tijd om ons te verenigen, te versterken en voor te bereiden op meer positieve tijden vanaf maart volgend jaar.


Vanaf maart 2023 zal er een uitzonderlijke accumulatie zijn van energieën en trillingen van 5 planeten van het zonnestelsel. Ze zullen in harmonie zijn in watertekens of in harmonie met elkaar en dit zal ontegensprekelijk de loop van het menselijk en aards leven beïnvloeden en ik denk dat het belangrijk is dat zoveel mogelijk mensen zich hiervan bewust zijn.

Om menselijke emoties te helpen veranderen die op dit moment extreem negatief en gewelddadig zijn, om ze te transmuteren met hoop en een bemoedigende positieve kijk. Dank aan Roland Legrand voor zijn voorspellingen en zijn vooruitziende blik gedurende 3 jaar toen hij indruk op me had gemaakt.

Het is ook een stimulans om jezelf vandaag te blijven versterken, te regenereren en voor te bereiden, om in actie te komen, om klaar te zijn om de nieuwe kansen te grijpen die zich zullen voordoen. Want zelfs dromen die vandaag de dag utopisch lijken, zouden in zijn woorden veel tastbaarder kunnen worden uit deze periode.


Het zou ons allemaal moeten troosten en ons in staat moeten stellen een motiverende koers in gedachten te hebben, die vanaf maart levendiger, positiever en welwillender zal zijn. Het is ook een uitnodiging om te ontwaken voor holistische #gezondheid, voor welwillende #spiritualiteit, omdat dit andere krachtige hefbomen zijn om beter te surfen zonder gedestabiliseerd te worden door de turbulentie die nog een paar maanden zal aanhouden. En om uit de valkuilen van angst en woede te blijven, die altijd destructieve emotionele factoren zijn. In maart zal Saturnus daarom in Vissen gaan en terugkeren naar harmonie met Uranus en met Neptunus, die al sinds 2012 in Vissen waren. Pluto zal voor het eerst sinds 2008 van teken veranderen en naar Waterman verhuizen. Weer een teken in harmonie met water, dus in harmonie met de 3 voorgaande planeten. Het teken van het volk en een symbool van wedergeboorte en regeneratie.

Pluto is er sinds 1775 niet meer geweest. Een gedenkwaardig jaar voor de mensheid, en de VS in het bijzonder. Mars gaat in maart altijd over in Kreeft, dus ook hij zal in harmonie in een waterteken staan. Het is dus een grote planetaire en energetische accumulatie van 5 planeten, net als in het voorjaar van 2020, maar dit keer harmonieus.


Wat betreft Jupiter, die momenteel in Ram staat, een teken van vuur, met alle schadelijke invloed die dit heeft op het weer en de lopende menselijke ontsporingen. Het zal in mei 2023 in een stier veranderen, een ander teken van evolutie en versterking ter ondersteuning.

Goed nieuws dat ons de komende 8 maanden zal helpen door te focussen op het positieve En Co-creëren in de goede richting.

Dankjewel en ik stuur je goede energie.Tot ziens

#nederland #amsterdam #rotterdam #denhaag #antwerpen #gent #brugge #utrecht #eindhoven #tilburg #maastricht #breda #dordrecht #arnhem #enschede #groningue #apeldoorn #delft #belgie

https://vm.tiktok.com/ZMNXxa7rP/ https://www.olivierclamaron.com/ https://www.olivierclamaron.com/blog https://youtube.com/channel/UC1TIXspdLOfUL1R9YgP6hdA https://www.olivierclamaron.com/bien-etre-wellness-massage


8 vues0 commentaire
bottom of page